| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
LucianP webmeșter

Data înscrierii: 23/Noi/2006 Mesaje: 268 Locație: București
|
Trimis: Dum Feb 03, 2008 12:05 am Titlul subiectului: Să cântăm Domnului! - Carte de cântări a Oastei Domnului |
|
|
De ceva vreme lucrăm la o secțiune (prima de altfel) a saitului OasteaDomnuluiOrtodox.ro
Aceasta va conține Cântările Oastei Domnului. Dar nu doar cântările ci și albume cu aceste cântări interpretate.
Momentan nu foarte multe cântări au textul introdus (mai exact doar 196). Iar partea de albume este încă în construcție.
Dar, vă invităm să vă implicați.
Să cântăm Domnului - Carte de Cântări a Oastei Domnului
Albume melodii - Carte de Cântări a Oastei Domnului
Ultima modificare efectuată LucianP la Sâm Feb 16, 2008 7:41 pm, modificat de 2 ori în total |
|
| Sus |
|
 |
iustina de-al casei
Data înscrierii: 04/Ian/2007 Mesaje: 48 Locație: București
|
Trimis: Sâm Feb 16, 2008 6:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Și eu vreau să scriu texte la Cântările de pe sait. |
|
| Sus |
|
 |
LucianP webmeșter

|
Trimis: Sâm Feb 16, 2008 7:37 pm Titlul subiectului: Să cântăm Domnului! - Carte de cântări a Oastei Domnului |
|
|
Ai fost adăugată la lista utilizatorilor care pot adăuga texte pe sait.
Pentru moment nu toți utilizatorii acestui forum pot introduce texte. |
|
| Sus |
|
 |
Matei Vasilică statornic

Data înscrierii: 23/Noi/2006 Mesaje: 2247
|
Trimis: Dum Feb 17, 2008 4:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
În limita timpului cred că va trebui să mă implic și eu.
De fapt multe din textele deja existente au fost scrise de mine.
Aș vrea să fac un apel pe această cale către toți cei ce iubesc cântarea de la Oastea Domnului și cea bisericească:
Ajutați-ne,vă rugăm,să completăm textele cântărilor de pe site.
Ele vor fi completate cu sau fără ajutorul dumneavoastră.
Dar ajutorul dumneavoastră poate scurta timpul până la ziua când aceste comori nemuritoare ale Oastei Domnului vor fi publice și accesibile tuturor.
Vă mulțumim și dacă ne veți ajuta și dacă nu. _________________ Slăvit să fie Domnul! |
|
| Sus |
|
 |
Ioan de-al casei

Data înscrierii: 25/Noi/2006 Mesaje: 38
|
Trimis: Dum Feb 17, 2008 4:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vă rog să mă adăugați și pe mine pe listă.Mulțumesc. _________________ Slăvit să fie Domnul! |
|
| Sus |
|
 |
Matei Vasilică statornic

Data înscrierii: 23/Noi/2006 Mesaje: 2247
|
Trimis: Dum Feb 17, 2008 4:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am scris cântarea cu numărul 101:Iisuse,Veșnic Călător
Dar nu știu cum se pun acoladele unde trebuie scris bis. _________________ Slăvit să fie Domnul! |
|
| Sus |
|
 |
LucianP webmeșter

|
Trimis: Lun Feb 18, 2008 12:38 am Titlul subiectului: |
|
|
| Ioan a scris: | | Vă rog să mă adăugați și pe mine pe listă.Mulțumesc. | S-a rezolvat.
| Matei Vasilică a scris: | | Dar nu știu cum se pun acoladele unde trebuie scris bis. | Voi edita eu, acolo unde este cazul, textul cântărilorl, după ce vom avea mai multe texte introduse.
În momentul de față avem introduse 200 de texte din totalul de 1082 titluri.
Pentru moment doresc să-mi concentrez atenția asupra modului cum vor apărea albumele pe pagina fiecărei cântări. Pentru a vedea o astfel de cântare urmați legătura _________________ Slăvit să fie Domnul!
Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui și toate acestea se vor adăuga vouă.(Mat. 6,33)
Secretul fericirii este nu să faci ceea ce-ți place ci să înveți să-ți placă ceea ce trebuie să faci. |
|
| Sus |
|
 |
|